• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Vakka-Suomen Puhelin Oy

  • Langallisen verkon hallinta ja palvelut
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Porin Yrittäjät ry
  • Yrityksen koko: 12 työntekijää

Yhteystiedot

Pohjoistullikatu 11
23500 UUSIKAUPUNKI
p. +358447450550
m. +358447450550
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Yhdeltä kumppanilta ratkaisut kaikkiin IT-tarpeisiin.

IT-ongelmien aiheuttama ajanhukka ja pula järjestelmien päivittämisen sekä ylläpidon vaatimista resursseista ovat haasteena monissa yrityksissä varsinkin pk-sektorilla. Ulkoistamalla IT-palvelut ammattilaiselle yritys säästää rahaa ja vapauttaa oman henkilöstönsä

aikaa tuottavaan työhön. Kokeneelta kumppanilta asiakas saa varmuutta, turvaa sekä erityisosaamista, joilla IT-ympäristön voi muuttaa kuluerästä

jopa kilpailueduksi. Vakka-Suomen Puhelin tuottaa kattavasti palveluita kaiken kokoisille yrityksille.

Yhtiö tarjoaa perustietotekniikan ratkaisuja yrityksille yli 20 vuoden kokemuksella Länsi-Suomen ja Satakunnan alueella.

IT-käyttötuki- eli Service Desk -palveluja yhtiö tarjoaa valtakunnallisesti, ja palvelua hyödyntäviä asiakkaita löytyy myös muista Pohjoismaista.

Yhtiöllä on 45 IT-asiantuntijaa Raumalla, Porissa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Luotettavuus, palvelujen ja resursoinnin skaalautuvuus sekä mitattavuus ovat tutkitusti asiakkaiden arvostamia VSP:n vahvuuksia.

VSP:n toiminta perustuu yrityksen liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Siten voidaan varmistaa, että käytössä olevat palvelut vastaavat aidosti yrityksen kulloisiakin tarpeita.

Asiakas ei maksa turhista tai päällekkäisistä ratkaisuista edes liiketoiminnan muutostilanteissa.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!