• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Visiomo Oy

  • Arkkitehtipalvelut
  • Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry Espoo, Espoon Yrittäjät
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Westendintie 99 A 25
02160 ESPOO
p. 0456246567
m. 0456246567
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Arkkitehtipalvelut

Yrityksemme asiantuntemus perustuu pitkään kokemukseen kiinteistö- ja rakennusalalta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä koti- ja ulkomaisten kiinteistösijoittajien sekä -omistajien kanssa. Visiomo Oy:n asiantuntijoilla on kokemusta lukuisista uudis- ja korjausrakennusten suunnitteluprojekteista sekä useista merkittävistä hanke- ja ideasuunnitelmista. Työmme lähtökohtana ja tavoitteena on aina asiakkaan kannalta kannattava ja toimiva ratkaisu. Suunnittelutiimimme vahvan asiantuntemuksen ja vakiintuneen yhteistoimintaverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan projektikohtaisesti räätälöityä monipuolista ja laadukasta suunnittelupalvelua.

Visiomo Oy on erikoisosaajista koostuva asiantuntijaverkosto. Tiimi voidaan koota kustannustehokkaasti juuri niistä asiantuntijoista, joita kulloisessakin projektissa tarvitaan. Verkostomalli on asiakkaan etu.

Asiantuntijaverkostoomme kuuluu: arkkitehti-, sisutus- ja tilasuunnittelijoita, visualisoinnin, rakennuttajakonsultoinnin, toteutusurakoinnin ja projektijohtamisen sekä kustannuslaskennan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia.

Kiinteistökehityspalvelumme on paketoitu neljäksi kompaktiksi paketiksi. Kaikkia niitä yhdistää tavoitteellisuus, tehokkuus ja tarkka aikataulutus. Tavoitteena on kasvattaa asiakkaan kiinteistöomaisuuden arvoa. Tehokkuus syntyy ammattilaisverkostomme saumattomasta yhteistyöstä. Tarkka aikataulutus ja vaiheistus tekevät suunnitteluprosesseista selkeitä. Helposti hahmotettavaa palvelua on helppo tilata.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!