• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Water Plan Finland Oy

  • Vesirakentaminen
  • Helsingin Yrittäjät ry, Helsingin Yrittäjät - Itä-Helsinki ry
  • Yrityksen koko: 1 työntekijä

Yhteystiedot

Leskirouva Freytagin kuja 1 C 35
00790 HELSINKI
p. +358407572873
m. +358407572873
Suomen Yrittäjät ei vastaa yrityksen virheellisestä sijainnista Googlen tarjoamalla kartalla

Water Plan Finland Oy kehittää, suunnittelee ja toimittaa energiatehokkaita ja räätälöityjä ilmastusratkaisuja teollisiin ja kunnallisiin jätevedenpuhdistuslaitoksiin. Autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme saavuttamaan jäteveden puhdistustavoitteet mahdollisimman alhaisilla investointi- ja käyttökustannuksilla. Ilmastukseen tehty sijoitus kannattaa, sillä se maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.

Water Plan Finland Oy palvelee yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ilmastinlaitteiden koko elinkaaren ajan. Tarjoamme laajan valikoiman ilmastimia ja erilaisia kalvomateriaaleja myös erittäin vaativille jätevesille. Tuotteisiin ja palveluihimme kuuluvat myös varaosat, ilmastimille tehtävät kuntotestit, sekä ilmastimien asennus- ja huoltotyöt.

Tuotekehitys (R & D) on sydänasia meille. Olemme olleet kehittämässä useita ilmastimia, ilmastinjärjestelmiä, laskentaohjelmia ja testimenetelmiä. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme modernit ratkaisut. Pyynnöstä voimme kehittää ja räätälöidä ilmastinjärjestelmän tai sen osan.

Water Plan Finland Oy tarjoaa vielä kansainvälisesti tunnettujen päämiestemme seuraavia tuotteita suodatukseen ja eri aineiden / nesteiden varastosäiliöt:

– hiekkasuodattimet

– rumpusuodattimet

– kiekkosuodattimet

– flotaatiolaitteet

– siilot- ja varastosäiliöt

Jokainen laitteemme mitoitetaan tarpeenne mukaan ja suodatuslaitteiden toiminta testataan referenssivedellänne pilot-mittakaavassa halutun suodatustuloksen varmentamiseksi.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!