We Make It Rock Oy

• Savon Yrittäjät ry, Kuopion Yrittäjät ry

Poukamankatu 15 B 41
70340 KUOPIO

Yritykseni tarjoaa asiantuntija-apua yrityksille, jotka tahtovat kasvaa ja tahtovat tehostaa nykyistä

Toimitusketjuaan (hankinta, tuotannonsuunnittelu, varasto, logistiikka)

Tuotantoprosessejaan

Toiminnanohjausjärjestelmäänsä

Tiedonhallintajärjestelmäänsä

Autan asiakasta ymmärtämään käytössä olevien nykyjärjestelmien ja prosessien kapasiteettia, tunnistamaan pullonkaulat ja laatimaan kehityspolun toiminnan tehostamiseksi.

Ostoksille ei kannata lähteä ilman, että tuntee oman toimintansa läpikotaisin. Mikään järjestelmä ei paikkaa toiminnan virheitä.

Kasvun edellytykset on luotava ennen lentoon lähtöä ja täten on aivan olennaista, että perusta on kunnossa ennen kasvustrategian toteuttamista.

Omaan kokemusta strategia ja johtoryhmätyöskentelystä aivan ytimessä tapahtumaan tekemiseen. Substanssiosaamisen ja johdon perspektiivin yhdistäminen luo hyvän pohjan toiminnan kokonaisvaltaiselle kehittämisosaamiselle.