Tuotteet

West Coast Road Masters Oy

Palveluitamme ovat esimerkiksi kantavuusmittaukset pudotuspainolaitteella ja levykuormituslaitteella, tien rakennekerrosten kairaukset ja päällysteporaukset sekä erilaiset inventoinnit.

• Insinööripalvelut ja niihin liittyvä tekninen konsultointi
  • Satakunnan Yrittäjät ry, Porin Yrittäjät ry

Hiekkakatu 45
28130 PORI
p. +358400121907
m. +358400121907

West Coast Road Masters Oy on toukokuussa 2012 perustettu tiestöalan mittaus- ja konsultointipalveluita tuottava yritys.

Yrityksen erikoisosaamista ovat kantavuusmittauspalvelut, paluuheijastuvuusmittaukset, päällysteporaukset, tien rakennekerrosten tutkimukset, siltojen kuntoarviot, liikenteenohjaus ja törmäysvaimenninpalvelut sekä erilaiset inventoinnit.

Yrityksemme sijaitsee Porissa ja toimimme koko maassa.

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan apua lähes kaikkiin tiestöllä tehtäviin mittauksiin ja inventointeihin.