• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 27. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy MIKKELI Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy on toiminut yli 20 vuotta ja kuuluu Suomen 30 suurimman asianajotoimiston joukkoon. Monet asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua oikeudellisissa ongelmissa, erityisesti yritysjuridiikassa ja yksityishenkiöiden vaativissa asioissa. Tavoitteenamme on ongelmien ennaltaehkäisy. Palvelemme asiakkaitamme englanniksi sekä venäjäksi. Paikallinen palvelu ja tiimityö tuo tehoa palveluun Toimistojemme sijainti ja henkilökuntamme määrä eri puolilla Suomea tuovat erinomaisen paikallistuntemuksen ja mahdollistavat paikallisen palvelun asiakkaillemme. Toimimme tiimeissä ja kokoamme asiantuntijoistamme kuhunkin toimeksiantoon sopivimman kokoonpanon. Tiimiin otamme aina mukaan juuri toimeksiannossa tarvittavaa osaamista ja kokemusta. Kansainvälisiä yhteyksiä Asianajotoimisto Lindblad on saksalais-suomalaisen ja venäläis-suomalaisen kauppakamarin jäsen. Meillä on yhteydet paikallisiin asianajotoimistoihin eri puolille maailmaa. Paikallisia asianajajayhteyksiä hyödyntämällä pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajalla alueella Suomen rajojen ulkopuolella. Osa juristeistamme on asunut ja työskennellyt ulkomailla ennen siirtymistä palvelukseemme. Miksi Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy? Meille on tärkeää korkeatasoisen palvelun tarjoaminen hyvällä hinta-laatusuhteella.
Avoinyhtiö Aurinkoiset Askeleet MIKKELI Jalkineiden Vähittäiskauppa
Danske Bank Oyj MIKKELI Danske Bank Oyj on suomalainen pankki. Me Danske Bankissa olemme yrityksesi kumppani. Tuemme liiketoimintasi ja yrityksesi strategian menestyksekästä toteutusta aktiivisella neuvonannolla ja monipuolisella palveluvalikoimalla. Tarjoamme muun muassa verkkopalvelut sähköiseen asiointiin, kattavat palvelupaketit ja maksuliikepalvelut yrityksesi päivittäisten rutiinien tueksi. Osana Danske Bank -konsernia pystymme vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti.
DHS Oy Audit Partners MIKKELI Olemme suomalainen KHT-yhteisö, joka tarjoaa tilintarkastus-, vero-, yritysjärjestely- ja taloushallinnon neuvontapalveluja. Erityisosaamistamme ovat riita- ja erikoistarkastuspalvelut.
Helena Heilala MIKKELI
IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy MIKKELI yritysvakuutuspalvelut
Kaakon Viestintä Oy MIKKELI Kaakon Viestintä Oy on mediayhtiö, jolla on muun muassa maakunta- ja kaupunkilehtiä, useita verkkopalveluita, sekä paino- ja varhaisjakeluliiketoimintaa. Yhtiö julkaisee Mikkelissä ilmestyvää Länsi-Savoa, Savonlinnassa ilmestyvää Itä-Savoa, Lappeenrannassa ilmestyvää Etelä-Saimaata, Kouvolassa ilmestyvää Kouvolan Sanomia, Kotkassa ilmestyvää Kymen Sanomia, Imatralla ilmestyvää Uutisvuoksea sekä kaupunkilehtiä Vartti Kouvola, Vartti Etelä-Karjala ja Viikkoset sekä matkailuaiheisia lehtiä Savot ja Fintourist. Lisäksi yhtiöllä on sähköistä liiketoimintaa. Yhtiön liikevaihto on noin 59 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 800 henkilöä. Yhtiön kotipaikka on Mikkeli.
Kpmg Oy Ab MIKKELI KPMG tarjoaa tilintarkastus-, vero-, neuvonta- ja liikejuridiikanpalveluita. Suomessa meitä on yli 700 henkilöä 17 paikkakunnalla.
Kuljetus Jarmo Buur Ky VITSIÄLÄ Soran, hiekan, saven ja kaoliinin otto
Lassila & Tikanoja Oyj MIKKELI ympäristöhuolto
LähiTapiola Savo-Karjala Keskinäinen Vakuutusyhtiö MIKKELI vakuutus, sijoitus
Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö MIKKELI
Marski Data Oy, Mikkeli MIKKELI toimisto- ja tietotekniikan myynti ja ylläpitopalvelut
Mikkelin Akkuhuolto MIKKELI varaosaliike
Mikkelin Vihannes Oy MIKKELI vihannestukku
MTV Oy MIKKELI MTV Oy:n aluemyynti/Etelä-Savo. Paikallisen tv- ja internet-mainonnan myynti.
Nordea Pankki Suomi Oyj MIKKELI pankki
Northern Automation Oy RISTIINA Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. asennus
Oma Säästöpankki Oy Mikkeli MIKKELI pankki ja rahoitus
Pohjola Vakuutus Oy MIKKELI vakuutus

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!