• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys
Hämeenlinnan Yrittäjät ry

Yrityksiä yhteensä 600. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
1581 Mika Kukkonen Oy/ R-kioski Hämeenlinna Vihuri 13100 HÄMEENLINNA Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (alle 100 m2)
24Apps Oy 13110 HÄMEENLINNA Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi
3J Partners Oy 13100 HÄMEENLINNA Omistajanvaihdokset ja yritysjärjestelyt, liikkeenjohdon konsultointi
A Hannuksela Systems 13100 HÄMEENLINNA Sähkö-, automaatio- ja tekninen konsultointi, suunnittelu ja projektointi.
A-Maanrakennus Oy 13220 HÄMEENLINNA Maanrakennusta; rakennusten pohjatöitä, perustustöitä.
A. Hietanen TMI 13600 HÄMEENLINNA
A. Kariniemen Talohuolto Oy 13500 HÄMEENLINNA Kiinteistöhuolto
A2 International Oy / A2 Finland 13100 HÄMEENLINNA
Ahaa Vision Oy 13210 HÄMEENLINNA Koulutus- ja konsultointi
Ahveniston Rakennus-Palvelu oy 13210 HÄMEENLINNA Kipsivalulattiat, lattioiden tasoitukset ja oikaisut 0-100mm, yleiset talonrakennustyöt, rakennusmaalaus, tasoitetyöt, kipsirappaus
Ajan Arkkitehdit Oy 13220 HÄMEENLINNA Ajan Arkkitehdit Oy on v. 1984 perustettu yritys, joka toimii Hämeenlinnassa torin kulmassa. Suunnittelemme sekä uudis- että peruskorjauskohteita pääosin Etelä-Suomen alueella. Päätuotteitamme ovat arkkitehtisuunnittelu ja pääsuunnittelu, mutta teemme myös hankesuunnittelua, maankäytön suunnittelua, visualisointia ja 3d-mallinnusta. Pystymme myös tuottamaan YTV2012-vaatimusten mukaisen tietomallin (BIM). Asiakkaitamme ovat pääasiassa toiset yritykset (rakennusliikkeet, kauppa, teollisuus, palveluala, kiinteistöhallinto ym.), julkinen sektori, oppilaitokset ja kehittämisyksiköt.
Akaan Pienkaivuu 14500 IITTALA
Akhilleus Consulting Oy 13300 HÄMEENLINNA Akhilleus Consulting Oy on vuonna 2017 perustettu yritysturvallisuuden kokonaisvaltaiseen hallintaan erikoistunut konsultointiyritys, jolla on 20 vuoden kokemus alalta. Nimemme mukaisesti olemme erikoistuneet turvallisuuteen liittyvien heikkojen kohtien eli ”Akhilleen kantapäiden” etsimiseen ja niiden suojaamiseen. Erikoisalaamme ovat uhka- ja riskianalyysien toteuttaminen määriteltyjen prosessien ja standardien mukaisesti päätyen asetettuihin turvallisuusvaatimuksiin ja yrityksen turvallisuuden hallintajärjestelmän määrittelyyn. Viimeisimpänä olemme arvioineet Ydinenergian ja säteilyn käytön suunnitteluperusteuhkan aiheuttamia riskejä ja niiden käsittelystä syntyviä vaatimuksia ydinvoimalan turvallisuusjärjestelyille. Noudatamme yritysturvallisuuden kokonaisuuden hahmottamisessa Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) yritysturvallisuuden valtakunnallisesti hyviksi havaittuja määritelmiä sekä turvallisuuteen ja jatkuvuuden hallintaan liittyviä SFS-ISO -standardeja.
Akupunktio Salonki 13600 HÄMEENLINNA Kaikki laillinen liiketoiminta.
Allwatec Oy 13430 HÄMEENLINNA LVI-tekninen suunnittelu
AM Konepalvelu Antti Mäenpää 14500 IITTALA Konepalvelu Kaikki laillinen liiketoiminta.
An-Tarkastus Oy 13100 HÄMEENLINNA yritys- ja veroneuvonta
Angelma & Mäkelä Oy Hämeenlinna 13100 HÄMEENLINNA Sähköisten taloushallintopalveluiden tarjoaminen. myös harjoittaa alaan liittyvää konsultointia ja koulutustoimintaa sekä arvopapereiden ja kiinteistö
Antti Hurja Tuotanto 14620 TYRVÄNTÖ Esittävät taiteet
Apellon Oy 13880 HATTULA Työnohjaus, konsultaatio, coaching, valmennus, koulutus, oppimisen ohjaaminen ja puheopetus sekä kaikki laillinen liiketoiminta.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!