• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 1 692. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
123 Design Oy 20320 TURKU Huonekalujen ja sisustustarvikkeiden valmistus ja myynti
2.Luonto 20740 TURKU Puutuotteiden valmistus; Linnunpöntöistä on sekä iloa että hyötyä. Pönttöjen avulla saa elämää pihapiiriin, ja niillä voi lisätä lintujen määriä.
2TMK Turku Oy 20810 TURKU kiinteistönvälitys
A&N Urakointi Oy 20880 TURKU Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
A-Biljardi Oy 20100 TURKU Biljardiharrastuksen edistäminen, biljarditarvikkeiden maahantuonti, vähittäismyynti ja vuokraus sekä biljarditoimintaan liittyvien palveluiden tuotta. Anniskelutoiminta, urheilulaitosten toiminta.
A-Comptor Oy 20320 TURKU Tilitoimisto, tili-, kirjanpito- ja palkkahallinto
A-Kiinteistöcontrol Oy 20300 TURKU Kiinteistönhoito, vahinkotyöt, saneeraus, asbesti.
A-Tuli Oy 20320 TURKU keittiö-, säilytystila- ja kylpyhuonekalusteet
A45 - Aneljäviis 20100 TURKU A45 on oikea yritys, kun mietitään ja ideoidaan yrityksen strategiaan uusia suuntauksia ja palveluita. Se toimii kokonaisvaltaisesti yrityksen identiteetin rakentamisessa. Kuuntelemalla ja kartoittamalla käyttäjien tarpeita, havainnoimalla uusia palveluaihioita sekä luomalla uutta voimaa vanhoihin palveluihin A45 auttaa ymmärtämään ja toteuttamaan löydetyt kehitystulokset. Tämä palvelumuotoilu kulminoituu potentiaaliseen tarpeeseen, ja sitä kautta yrityksen liiketoiminnan kehittymiseen. A45:n vahvuutena on muotoilijan ammattitaito niin käyttäjäkeskeisessä konseptisuunnittelussa kuin graafisessa käyttöliittymäsuunnittelussakin. Kuulemalla ja kuuntelemalla A45 ymmärtää asiakasta ja tarjoaa jokaiselle yksilöllistä palvelua. A45 kautta hoituvat myös erilaisten ideointipajojen suunnittelu ja toteuttaminen. A45:n yhteistyökumppanit muodostuvat laaja-alaisesta eri ammattilaisten verkostosta.
Aallon Turku Oy 20100 TURKU Aallon Groupiin kuuluva Tilitoimisto Reijo Lehtimäki on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella. Toimimme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla tilitoimistoalan nykyaikaisimpia työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen. Olemme on vahva kumppani, asiakasyritystemme arjen tuki, neuvonantaja sekä tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto aina veroprofessoreista lakiasiaintoimistoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin. Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen. Meillä onkin vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin.
Aaltolinna Helena Tmi 20100 TURKU Hyvinvointihoidot: Jalkojenhoitoa Aromaterapiaa Vastaanotto: Aninkaistenkatu 16 A 16 Turku 0400 914549 myös koti- ja laitoskäynnit
Aarniemi Oy 20540 TURKU Muu rakennus- ja teollisuussiivous
Abacus Diagnostica Oy 20520 TURKU muiden kemiallisten tuotteiden valmistus
ABC Ab Text 20720 TURKU Översättning och tolkning
ABC Living Oy 20100 TURKU Tarjoamme laadukkaita täysin kalustettuja asuntoja tilapäismajoitukseen Turun keskustassa. Huoneistomme ovat loistava vaihtoehto esim. hotellimajoitukselle, vahingon sattuessa tilapäisasunnoksi, komennusmiehille tai muille työporukoille. Majoitusaika 1 vrk alkaen niin pitkään, kuin on tarvetta.
Aboa Pro Oy 20540 TURKU kiinteistöalan konsultointia
Aboa Space Research Oy 20520 TURKU Mittaus-, tarkkailu- ja navigointilaitteiden yms. valmistus
Aboa Venture Management Oy 20100 TURKU pääomasijoitus
Aboanet Oy 20810 TURKU Tietoverkkopalvelut, verkkoportaalit yrityksille
AC & Heating System Oy 20380 TURKU Lämmitys-, ilmanvaihto-, ilmastointi-, pakastus- jäähdytysjärjestelmien, -laitteiden myynti-, asennus- ja huoltopalvelut.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!