• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 1 283. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
1.Accounting - Pori Oy PORI 1.Accounting on resursseiltaan ja osaamiseltaan vahva ja varteenotettava tilitoimistopalveluiden tarjoaja Satakunnassa. Hyvä palvelu ja huolenpito ovat keskeisiä asiakaslupauksiamme. Tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivat taloushallinnon ratkaisut käyttöösi. Henkilöstömme vahva osaaminen ja kokemus ovat palveluksessasi.
100 palkinnot PORI 100PALKINNOT on palkitsemisen erikoisliike Porissa. Palvelemme urheiluseuroja, järjestöjä ja yrityksiä, unohtamatta yksityishenkilöitä.
100-Ilmastointi Oy PORI lvi-urakointi ja laitemyynti
1412 Merja Mäkinen Oy PORI Kioskikauppa ja kahvilatoiminta.
1583 Paula Kujansuu Oy/ R-kioski Kalevanpuisto PORI Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (alle 100 m2
247 Satakunnan Turvapalvelut Oy PORI
2nd life Oy/ Ravintola Torget PORI Ravintola Torget on Porin Eteläkauppatori 2:n sisäpihalla sijaitseva, pieni ja tunnelmallinen illallisravintola. Tarjoilemme ruokalajeja ja menukokonaisuuksia kausittaisista, lähituotetuista raaka-aineista valmistettuna – rakkaudesta hyvään ruokaan. Ruokiemme kanssa voit nauttia myös annoskohtaisesti valittuja viinejä eri puolilta maailmaa.
3W Mediatalo Oy PORI tietoverkkopalvelut
A & H Autohuolto avoin yhtiö PORI autojen huolto
A & M Seppälä Avoin Yhtiö PORI Harjoittaa urheilu- ja vapaa-ajan tavaroiden vähittäiskauppatoimintaa. omistaa ja hallita kiinteistöjä ja arvopapereita sekä käydä niillä kauppaa.
A. Kujansuu Palvelut Oy PORI Kiinteistöjen siivous, erikoissiivoukset
A.S. Lindberg PORI Rakennuspaikan valmistelutyöt
Aava koti-ja kiinteistöpalvelut PORI Kaikki kodin palvelut samasta numerosta; kotipalvelu-ja -sairaanhoito sekä pihan/asunnon korjaus-ja huoltotyöt.
Abakus Oy Isännöintipalvelut PORI Olemme auktorisoitu Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Autamme, neuvomme ja palvelemme pitkällä kokemuksella sekä laskentatoimen ja juridiikan asiantuntemuksella. Tuotamme taloushallintoa sekä sähköisillä että perinteisillä menetelmillä.
ABICOR BINZEL Finland Oy PORI Teknisen alan tukkukauppa
Account Masters Oy PORI Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Accountor Pori Oy PORI tilitoimisto, taloushallintopalvelut
Agentuuri Neumann Oy PORI teollisuuden sähkökomponenttien markkinointi ja maahantuonti
Agrifutura Oy PORI
Agripalvelu Antti Kangas Ky PORI Olemme maataloutaloustarvikkeiden maahantuontia ja kauppaa harjoittava yritys. Teemme yhteistyötä useiden kotimaisten ja ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman erityisesti kotieläintiloille.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!