• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 1 141. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
1.Accounting - Pori Oy 28100 PORI 1.Accounting on resursseiltaan ja osaamiseltaan vahva ja varteenotettava tilitoimistopalveluiden tarjoaja Satakunnassa. Hyvä palvelu ja huolenpito ovat keskeisiä asiakaslupauksiamme. Tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivat taloushallinnon ratkaisut käyttöösi. Henkilöstömme vahva osaaminen ja kokemus ovat palveluksessasi.
100 palkinnot 28100 PORI 100PALKINNOT on palkitsemisen erikoisliike Porissa. Palvelemme urheiluseuroja, järjestöjä ja yrityksiä, unohtamatta yksityishenkilöitä.
100-Ilmastointi Oy 28100 PORI lvi-urakointi ja laitemyynti
1412 Merja Mäkinen Oy 28100 PORI Kioskikauppa ja kahvilatoiminta.
1583 Paula Kujansuu Oy/ R-kioski Kalevanpuisto 28120 PORI Elintarvike-, makeis- ym. kioskit (alle 100 m2
247 Satakunnan Turvapalvelut Oy 28130 PORI Olemme kotimainen, vahvasti paikallisesti toimiva yritys, jonka käytössä on viimeisin turvallisuuden huipputeknologia sekä tehokas päivystävä asiakaspalvelu. Meillä on juuri sinun yrityksesi turvallisuuden takaavat ihmiset. Paikallista turvallisuutta ympäri vuorokauden: Hälytyskeskuspalvelut, piirivartiointi, turvatekniikka, teollisuuspalvelut, vastaanottopalvelut, myymäläturvallisuus, tapahtumaturvallisuus
A & H Autohuolto avoin yhtiö 28360 PORI autojen huolto
A & M Seppälä Avoin Yhtiö 28100 PORI Harjoittaa urheilu- ja vapaa-ajan tavaroiden vähittäiskauppatoimintaa. omistaa ja hallita kiinteistöjä ja arvopapereita sekä käydä niillä kauppaa.
A. Kujansuu Palvelut Oy 28600 PORI Kiinteistöjen siivous, erikoissiivoukset
A.S. Lindberg 28130 PORI Rakennuspaikan valmistelutyöt
Aava koti-ja kiinteistöpalvelut 28600 PORI Kaikki kodin palvelut samasta numerosta; kotipalvelu-ja -sairaanhoito sekä pihan/asunnon korjaus-ja huoltotyöt.
Abakus Oy Isännöintipalvelut 28100 PORI Olemme auktorisoitu Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Autamme, neuvomme ja palvelemme pitkällä kokemuksella sekä laskentatoimen ja juridiikan asiantuntemuksella. Tuotamme taloushallintoa sekä sähköisillä että perinteisillä menetelmillä.
ABICOR BINZEL Finland Oy 28430 PORI Teknisen alan tukkukauppa
Account Masters Oy 28130 PORI Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu
Accountor Pori Oy 28100 PORI tilitoimisto, taloushallintopalvelut
Agentuuri Neumann Oy 28100 PORI teollisuuden sähkökomponenttien markkinointi ja maahantuonti
Agrifutura Oy 28600 PORI Porissa kasvatettuja tomaatteja, jotka poimitaan vasta kypsinä NAMS tomaatit ovat maukasta ja turvallista lähiruokaa, jotka viljellään ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Agripalvelu Antti Kangas Ky 28430 PORI Olemme maataloutaloustarvikkeiden maahantuontia ja kauppaa harjoittava yritys. Teemme yhteistyötä useiden kotimaisten ja ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman erityisesti kotieläintiloille.
Ahlman Group Oy 28220 PORI yhdyskuntasuunnittelu, valokuvaus, graafinen suunnittelu, ympäristösuunnittelu,
Ai-Ri Offset Ky 28430 PORI lomakepaino

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!