• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 1 114. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
1.Accounting - Pori Oy 28100 PORI 1.Accounting on resursseiltaan ja osaamiseltaan vahva ja varteenotettava tilitoimistopalveluiden tarjoaja Satakunnassa. Hyvä palvelu ja huolenpito ovat keskeisiä asiakaslupauksiamme. Tarjoamme juuri sinun yrityksellesi sopivat taloushallinnon ratkaisut käyttöösi. Henkilöstömme vahva osaaminen ja kokemus ovat palveluksessasi.
100 palkinnot 28100 PORI 100PALKINNOT on palkitsemisen erikoisliike Porissa. Palvelemme urheiluseuroja, järjestöjä ja yrityksiä, unohtamatta yksityishenkilöitä.
100-Ilmastointi Oy 28100 PORI lvi-urakointi ja laitemyynti
1412 Merja Mäkinen Oy 28100 PORI Kioskikauppa ja kahvilatoiminta.
247 Satakunnan Turvapalvelut Oy 28130 PORI Olemme kotimainen, vahvasti paikallisesti toimiva yritys, jonka käytössä on viimeisin turvallisuuden huipputeknologia sekä tehokas päivystävä asiakaspalvelu. Meillä on juuri sinun yrityksesi turvallisuuden takaavat ihmiset. Paikallista turvallisuutta ympäri vuorokauden: Hälytyskeskuspalvelut, piirivartiointi, turvatekniikka, teollisuuspalvelut, vastaanottopalvelut, myymäläturvallisuus, tapahtumaturvallisuus
360 Security Solutions Oy 28100 PORI
A & H Autohuolto avoin yhtiö 28360 PORI autojen huolto
A. Kujansuu Palvelut Oy 28600 PORI Kiinteistöjen siivous, erikoissiivoukset
A.S. Lindberg 28130 PORI Rakennuspaikan valmistelutyöt
Aava muksusta mummiin Oy 28600 PORI Kaikki kodin palvelut samasta numerosta muksuista mummiin; kotipalvelu-ja -sairaanhoito, pihanhoitopalvelut
Abakus Oy Isännöintipalvelut 28100 PORI Olemme auktorisoitu Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Autamme, neuvomme ja palvelemme pitkällä kokemuksella sekä laskentatoimen ja juridiikan asiantuntemuksella. Tuotamme taloushallintoa sekä sähköisillä että perinteisillä menetelmillä.
ABICOR BINZEL Finland Oy 28430 PORI Tuotteet - vaativimmallekin käyttäjälle Toimivuuden ja turvallisuuden merkitys on jatkuvasti kasvamassa maailmanlaajuisesti. Näin on myös teknisten tuotteiden kohdalla. Tekniset ideat ovat usein toteutettavissa metallien ja niiden seosten luotettavalla yhteenliittämisellä. ABICOR BINZEL toimittaa aina sopivat tuotteet materiaalien hitsaukseen tai leikkaukseen. Joko käsikäyttöisinä, puoliautomaattisina tai täysautomaattisina versioina, ilma- tai nestejäähdytteisinä. Tarjoamme myös laajan valikoiman hitsaustarvikkeita sekä varusteita robottihitsaukseen. Ratkaiseva tekijä tuotteen kestävyydelle on hitsaussauma.
Accountor Services Oy, Pori 28100 PORI tilitoimisto, taloushallintopalvelut
Agentuuri Neumann Oy 28100 PORI teollisuuden sähkökomponenttien markkinointi ja maahantuonti
Agripalvelu Antti Kangas Ky 28430 PORI Olemme maataloutaloustarvikkeiden maahantuontia ja kauppaa harjoittava yritys. Teemme yhteistyötä useiden kotimaisten ja ulkomaisten tavarantoimittajien kanssa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman erityisesti kotieläintiloille.
AHAKON OY 28190 PORI Ahakon on puolueeton ja urakoitsijoista riippumaton asbesti- ja haitta-aine kartoituksiin erikoistunut konsulttiyritys Porissa. Vuodesta 1988 lähtien asiantuntijamme on kartoittanut erilaisia kohteita sekä tehnyt erilaisia materiaali- ja sisäilmatutkimuksia Länsi-Suomen talousalueella. Tarjoamme seuraavia palveluita; Asbesti ja haitta-ainekartoitukset, Purkutyösuunnitelmat ja valvontatehtävät, Näytteiden otot ja analyysit, Timanttiporaukset (10-160mm,) Sisäilmatutkimukset (home, pöly ym.), Lakisääteiset altistumismittaukset, Kuitumittaukset, Hajunpoisto käsittelyt (mm.savu ja virtsa), Tehosiivoukset, ikkunoiden pesut, Säännölliset viikko-ja kuukausisiivoukset, Yksittäiset suur-tai muuttosiivoukset, Nurmikoiden ja pensaiden leikkuutyöt, klapienteko, apuvälineasennukset, ulkoiluapu ja asioimispalvelut.
Ahlman Group Oy 28220 PORI yhdyskuntasuunnittelu, valokuvaus, graafinen suunnittelu, ympäristösuunnittelu,
Ai-Ri Offset Ky 28430 PORI lomakepaino
AILAV-lounasruokala 28100 PORI Ailav-lounasruokala, kahvilakioski Aromi-aitta, Porin kaupunginsairaalan kahvila Lounasta, ateriapalvelua työpaikoille ja koteihin, pitopalvelutarjoilut juhliin.
Aito Säästöpankki Oy 28100 PORI Paikallista pankkipalvelua suurella sydämellä 15 kunnan alueella Satakunnassa ja Pirkanmaalla. www.saastopankki.fi/aito

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!