• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys
Turun Yrittäjät ry

Yrityksiä yhteensä 62. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
2TMK Turku Oy 20810 TURKU kiinteistönvälitys
Aallon Turku Oy 20100 TURKU Aallon Groupiin kuuluva Tilitoimisto Reijo Lehtimäki on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella. Toimimme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla tilitoimistoalan nykyaikaisimpia työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen. Olemme on vahva kumppani, asiakasyritystemme arjen tuki, neuvonantaja sekä tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto aina veroprofessoreista lakiasiaintoimistoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin. Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen. Meillä onkin vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, aina pienyrittäjistä suuriin konserneihin.
Accountor Services Oy, Turku 20520 TURKU tiitoimisto
Adworks Oy Turku 21420 LIETO Teippaukset, tulosteet, tarrat, aurinkosuoja- ja turvakalvot, graffitisuojakalvo, kyltit, opasteet, valomainokset, liikennemerkit, mainos- ja messumateriaalit, sisustus- ja somistusteipit liiketiloihin, ajoneuvoihin, laivoihin, terminaaleihin, tapahtumiin, teollisuuteen, kiinteistöihin. Valtuutettu 3M -asennusliike.
Ahremaa Oy 20900 TURKU Ahremaa Oy on uusi turkulainen patenttitoimisto, jossa minä, Teppo Ahremaa toimin asiamiehenä. Autan, kun tarvitset neuvoja patenttien, mallioikeuksien ja muiden aineettomien oikeuksien kanssa. Tutkin, arvioin ja opetan, teen hakemukset, neuvottelen ja tarvittaessa tappelen virastojen ja kilpailijoittesi kanssa puolestasi. Parhaimmillani olen suojatessani muotoilua ja mekaanisia keksintöjä, kouluttajana, tutkimusten ja lausuntojen tulkitsijana ja laatijana. Toimialoista tutuimpia ovat meri-, rakennus-, konepaja- ja prosessiteollisuus. Erityisenä tavoitteenani on helpottaa ja selkeyttää asiakkaitteni elämää. Monimutkainen kieli raporteissa ja puheessa on tarpeetonta. Jokaisen, vaikkapa ensimmäistä patenttiansa hakevan perheyrityksen, startupin tai yksityisen keksijän pitää ymmärtää mitä on tekemässä.
AMJ Turku Audio Oy 21420 LIETO tapahtumatekniset palvelut
Auratum Asunnot Turku Oy 20100 TURKU Asuntojen ja kiinteistöjen myynti- ja rakennuttamispalvelut.
Autohifi Turku Oy 20320 TURKU Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat
Azets Insight Oy - Turku 20520 TURKU Kirjanpito-, tilinpäätös- ja palkanlaskentapalvelu
Bo LKV Turku Oy 20100 TURKU Kiinteistövälitys
Butik Turku Oy 20100 TURKU kampaamo-parturi
CityWork Turku Oy 20100 TURKU henkilöstöpalvelu ja henkilöstövuokraus
Controllers Turku Oy 00100 HELSINKI Kirjanpito-, tilinpäätös- ja muut taloushallinnon palvelut sekä veroasiat ja toiminnantarkastukset.
Ekopartnerit Turku Oy 20380 TURKU Jätteenkeruu, ympäristöhuolto, kierrätys
Etelä-Suomen Media Oy / Kaupunkilehti Turkulainen 20100 TURKU kaupunkilehti
Festart 20500 TURKU FESTART on erikoistunut 1900-luvun designiin; huonekaluihin, valaisimiin, taidelasiin, taidekeramiikkaan, designhopeaan, tekstiileihin ym. Jos haluat myydä, ostaa , arvioittaa tai saada muuta lisäinformaatiota, ota yhteyttä rohkeasti. Pitkäaikainen kokemus on palveluksessasi. Tällähetkellä ostamme erityisesti Paavo Tynell valaisimia, Aalto/Artek- valaisimia ja -kalusteita, Iittalan, Karhulan, Nuutajärven ja Riihimäen signeerattuja taidelaseja. Liikkeemme sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 13, 20500 TURKU. Meidän kauttamme saat myös uudet verhoilut Artek-kalusteisiin, edullisesti ja parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Kysy tarjouksia!
Fiscales Oy 20100 TURKU Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Fiscales on kahden suomalaisen asiantuntijan omistama, asiakkaitaan hyvin palveleva yhtiö, jossa henkilökunnan hyvä koulutus ja monipuolinen kokemus yhdistyvät tehokkaalla tavalla vastaamaan asiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Pyrimme ymmärtämään kokonaisuuksia, painotamme liiketoiminnassamme proaktiivista konsultoivaa otetta, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta. Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Turun Logomo Byråssa. Helsinki:Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki Turku: Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Fysiokeskus Turku Oy 20100 TURKU Fysioterapia
Green carpet Turku Oy 20380 TURKU Mattopalvelut
H.Mäki-Tanila Oy, K-citymarket Turku Skanssi 20730 TURKU päivittäistavarakauppa

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!