• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 120. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
Abakus Oy Isännöintipalvelut PORI Olemme auktorisoitu Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Autamme, neuvomme ja palvelemme pitkällä kokemuksella sekä laskentatoimen ja juridiikan asiantuntemuksella. Tuotamme taloushallintoa sekä sähköisillä että perinteisillä menetelmillä.
AgriTilit ja Neuvonta Arvo Taskinen RAUTJÄRVI Maatalouden kirjanpidon, verotuksen, talous- ja tukiasioiden ja kasvinviljelyn neuvonta.
AK Accounting Oy HELSINKI AK Accounting tarjoaa laadukasta, rentoa ja mukavaa taloushallinnon palvelua yrityksesi koko elinkaarelle. Palvelut sisältävät palkkahallinnon, kirjanpidon, tilinpäätökset sekä verotuksen. Tee lakisääteisistä asoistasi sujuvia, mutkattomia ja mielenkiintoisia osaavan palveluntarjoajan kanssa, meillä on nuori ja tuore ote taloushallinnon palveluun - ei kireitä nutturoita. Tee hyvä päätös ja ota yhteyttä jo tänään!
Arkadia Accounting Oy HELSINKI Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu, palkanlaskenta ja verotusneuvonta
Asianajotoimisto ADVOCARE -- Patrick Lindgren Oy Ab Advokatbyrå HELSINKI Liikejuridiikka; kauppaoikeus; markkinointioikeus; yhtiöoikeus; osakas- ym. sopimusoikeus; työoikeus; vientijuridiikka ja ulkomaankauppa; teknologian siirto; lisensiointi; franchising; sukupolvenvaihdokset; yrityskaupat; vahingonkorvausoikeus; perheen varallisuus; perintö- ja testamenttioikeus; verotus; sovittelu; riita-asiat ja välimiesmenettely
Asianajotoimisto Lakinainen Oy TURKU Lakinainen Oy on asianajotoimisto Turussa. Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluja yksityishenkilöille sekä yrityksille. Neuvomme, laadimme asiakirjoja, konsultoimme sekä avustamme oikeudellisissa ongelmissa. Erityisosaamisalueena on perhe- ja jäämistöoikeus sekä siihen liittyvä verotus. Riita-asioissa avustamme asiakkaitamme tuomioistuimessa. Lisäksi hoidamme asunto- ja kiinteistökauppaan, huoneenvuokraan, sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja.
ASR Tilipalvelu Oy Turenki Tilitoimisto
Barikki Oy JYVÄSKYLÄ Barikki on ihmistä lähellä oleva tilitoimisto Jyväskylästä. Tarjoamme kokonaisvaltaista kirjanpitoa ja yritysneuvontaa pienille ja keskisuurille yrityksille. • Meillä asioitanne hoitaa teille nimetty asiantuntija. • Hoidamme yrityksesi verotuksen, palkka-asiat, laskutuksen ja tilinpäätöksen luotettavasti ja tulevaa ennakoiden. • Tuemme, kehitämme ja pidämme talousasioistasi huolen omatoimisesti ja osaavasti. Olemme sitä mieltä, että kirjanpito on huolenpitoa. Meiltä saat enemmän kuin pelkän lakisääteisen kirjanpidon laatimisen.
Beneres Oy JYVÄSKYLÄ Kirjanpitopalvelut, neuvonnalliset palvelut pienyrittäjille, asunto-osakeyhtiöille ja yksityishenkilöille. Lisäksi tarjoamme tukea työhyvinvoinnin ja henkilöstövoimavarojen johtamiseen sekä avustamme asiakkaitamme näkyvyyden kartoituksessa.
BIRJA OY NOKIA Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Ensimetrin asiantuntijapalvelu Toimistotarvike myynti
Bokföringsbyrå Ab Esse Tilitoimisto Oy BORGÅ Kirjanpito, verotusasiat, palkat
Casa tilitoimisto CTY Oy HELSINKI Täyden palvelun tilitoimisto. Kirjanpito, palkkalaskenta, konsultointi,analyysit, työ- j alkoholilupa hakemukset, sähköiset toiminnot, auttava henkilöstö.
Digital Audit Company Oy VANTAA Liikkeenjohdon konsultointi, yritysten taloushallinnon ja rahoituksen konsultointi, verotuskonsultointi, yritysanalyysit, yritysjärjestelyt, tilintarkastukset
Enter Tilit Oy HELSINKI Me Enter Tilit Oy:ssä lupaamme helpottaa pienyrittäjän arkeasi. Olemme erikoistuneet mikroyrityksien, yhdistysten sekä Start-Up -yritysten tilitoimistopalveluihin. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjän arkea konkreettisilla ja moderneilla työvälineillä, sekä tarjota täsmällistä ja oikea-aikaista taloushallintoa tukemaan asiakkaan omaa toimintaa. Avustamme mielellämme myös verotuksen suunnittelussa sekä taloushallinnon prosessien tehostamisessa. Haluamme oppia tuntemaan liiketoimintasi, jotta voimme tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivia palveluja kustannustehokkaasti. Nauti yrittäjyydestä ja ulkoista taloushallintosi meille.
Ernst & Young Oy VAASA Tilintarkastus ja konsultointi,verotus, liikejuridiikka
Ernst & Young Oy VAASA Tilintarkastus ja konsultointi,verotus, liikejuridiikka
Fiscales Oy TURKU Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Fiscales on kahden suomalaisen asiantuntijan omistama, asiakkaitaan hyvin palveleva yhtiö, jossa henkilökunnan hyvä koulutus ja monipuolinen kokemus yhdistyvät tehokkaalla tavalla vastaamaan asiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Pyrimme ymmärtämään kokonaisuuksia, painotamme liiketoiminnassamme proaktiivista konsultoivaa otetta, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta. Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Turun Logomo Byråssa. Helsinki:Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki Turku: Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Fiscales Oy HELSINKI Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Fiscales on kolmen suomalaisen asiantuntijan omistama, asiakkaitaan hyvin palveleva yhtiö, jossa henkilökunnan hyvä koulutus ja monipuolinen kokemus yhdistyvät tehokkaalla tavalla vastaamaan asiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Pyrimme ymmärtämään kokonaisuuksia, painotamme liiketoiminnassamme proaktiivista konsultoivaa otetta, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta. Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Turun Logomo Byråssa.
Haarlaa Oy LOHJA Taloushallinnon konsultointi Verotuksen suunnittelu Yritysjärjestelyt Due Diligence
Haka-Laskenta Oy HELSINKI Täyden palvelun tilitoimisto, yhtiöiden perustamiset, verokonsultointi, palkkahallintopalvelut, muu liikkeenjohdon konsultointi. Kaikki yritysmuodot ja erikoistumisalueena säätiöt. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin luottamuksellisiin liikesuhteisiin. Kokemusta taloushallinnon alalta yli 30 vuoden ajalta. Sparraamme ja autamme yrittäjiä verotehokkaaseen toimintaan ja liiketoiminnan kasvuun.

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!