• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy
Hakusanat


Rajaa hakuasi

Paikkakunta


Toimiala
Aluejärjestö
Paikallisyhdistys

Yrityksiä yhteensä 66. Listassa näkyvät vain ne jäsenyritykset, jotka ovat  antaneet luvan tietojen julkaisemiseen.


Yritys Paikkakunta Kuvaus
Arkadia Accounting Oy 00100 HELSINKI Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu, palkanlaskenta ja verotusneuvonta
Asianajotoimisto ADVOCARE -- Patrick Lindgren Oy Ab Advokatbyrå 00130 HELSINKI Liikejuridiikka; kauppaoikeus; markkinointioikeus; yhtiöoikeus; osakas- ym. sopimusoikeus; työoikeus; vientijuridiikka ja ulkomaankauppa; teknologian siirto; lisensiointi; franchising; sukupolvenvaihdokset; yrityskaupat; vahingonkorvausoikeus; perheen varallisuus; perintö- ja testamenttioikeus; verotus; sovittelu; riita-asiat ja välimiesmenettely
Asianajotoimisto Lakinainen Oy 20100 TURKU Lakinainen Oy on asianajotoimisto Turussa. Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluja yksityishenkilöille sekä yrityksille. Neuvomme, laadimme asiakirjoja, konsultoimme sekä avustamme oikeudellisissa ongelmissa. Erityisosaamisalueena on perhe- ja jäämistöoikeus sekä siihen liittyvä verotus. Riita-asioissa avustamme asiakkaitamme tuomioistuimessa. Lisäksi hoidamme asunto- ja kiinteistökauppaan, huoneenvuokraan, sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja.
Aurajoen Tili Oy 20100 TURKU tilitoimisto, kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätökset, verotus
Barikki Oy 40720 JYVÄSKYLÄ Barikki on ihmistä lähellä oleva tilitoimisto Jyväskylästä. Tarjoamme kokonaisvaltaista kirjanpitoa ja yritysneuvontaa pienille ja keskisuurille yrityksille. • Meillä asioitanne hoitaa teille nimetty asiantuntija. • Hoidamme yrityksesi verotuksen, palkka-asiat, laskutuksen ja tilinpäätöksen luotettavasti ja tulevaa ennakoiden. • Tuemme, kehitämme ja pidämme talousasioistasi huolen omatoimisesti ja osaavasti. Olemme sitä mieltä, että kirjanpito on huolenpitoa. Meiltä saat enemmän kuin pelkän lakisääteisen kirjanpidon laatimisen.
Bokföringsbyrå Ab Esse Tilitoimisto Oy 06150 PORVOO Kirjanpito, verotusasiat, palkat
Digital Audit Company Oy 01510 VANTAA Liikkeenjohdon konsultointi, yritysten taloushallinnon ja rahoituksen konsultointi, verotuskonsultointi, yritysanalyysit, yritysjärjestelyt, tilintarkastukset
Enter Tilit Oy 00720 HELSINKI Me Enter Tilit Oy:ssä lupaamme helpottaa pienyrittäjän arkeasi. Olemme erikoistuneet mikroyrityksien, yhdistysten sekä Start-Up -yritysten tilitoimistopalveluihin. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjän arkea konkreettisilla ja moderneilla työvälineillä, sekä tarjota täsmällistä ja oikea-aikaista taloushallintoa tukemaan asiakkaan omaa toimintaa. Avustamme mielellämme myös verotuksen suunnittelussa sekä taloushallinnon prosessien tehostamisessa. Haluamme oppia tuntemaan liiketoimintasi, jotta voimme tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivia palveluja kustannustehokkaasti. Nauti yrittäjyydestä ja ulkoista taloushallintosi meille.
Ernst & Young Oy 65100 VAASA Tilintarkastus ja konsultointi,verotus, liikejuridiikka
Fiscales Oy 20100 TURKU Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Fiscales on kahden suomalaisen asiantuntijan omistama, asiakkaitaan hyvin palveleva yhtiö, jossa henkilökunnan hyvä koulutus ja monipuolinen kokemus yhdistyvät tehokkaalla tavalla vastaamaan asiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Pyrimme ymmärtämään kokonaisuuksia, painotamme liiketoiminnassamme proaktiivista konsultoivaa otetta, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta. Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Turun Logomo Byråssa. Helsinki:Lönnrotinkatu 5, 00120 Helsinki Turku: Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
Fiscales Oy 00120 HELSINKI Fiscales Oy on verotuksen, yhtiöoikeuden ja laskentatoimen alan kokonaisvaltaisia ratkaisuja yrityksille ja yksityisille henkilöille tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Fiscales on kolmen suomalaisen asiantuntijan omistama, asiakkaitaan hyvin palveleva yhtiö, jossa henkilökunnan hyvä koulutus ja monipuolinen kokemus yhdistyvät tehokkaalla tavalla vastaamaan asiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Pyrimme ymmärtämään kokonaisuuksia, painotamme liiketoiminnassamme proaktiivista konsultoivaa otetta, innovatiivisuutta ja vastuullisuutta. Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Turun Logomo Byråssa.
Gallant Oy Parkano 39700 PARKANO Talous-, henkilöstö- ja palkkahallinnon, verotuksen sekä juridiikan asiantuntija, Gallant on eteenpäin katsovien yritysten talouden uudistaja ja asiantuntijatalo, joka tekee numeroistasi ylivoimaa. Uudenlainen talouden asiantuntija antaa perusteltuja neuvoja, jotka auttavat sinua tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä. Teemme työtä hymy huulilla, täydellä sydämellä ja tavoitteet korkealla. Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.
Haarlaa Oy 08100 LOHJA Taloushallinnon konsultointi Verotuksen suunnittelu Yritysjärjestelyt Due Diligence
Haka-Laskenta Oy 00370 HELSINKI Täyden palvelun tilitoimisto, yhtiöiden perustamiset, verokonsultointi, palkkahallintopalvelut, muu liikkeenjohdon konsultointi. Kaikki yritysmuodot ja erikoistumisalueena säätiöt. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin luottamuksellisiin liikesuhteisiin. Kokemusta taloushallinnon alalta yli 30 vuoden ajalta. Sparraamme ja autamme yrittäjiä verotehokkaaseen toimintaan ja liiketoiminnan kasvuun.
Inoptics Oy 90590 OULU Inoptics Oy:n päätoimialana on langattoman teknologian tuotteiden kehittäminen, tuotanto ja markkinointi. Yhtiö on lähes kolmenkymmenen vuoden historiansa aikana toimittanut lukuisan määrän omia elektroniikkatuotteita kansainvälisesti toimiville päämiehille. Nyt Inoptics Oy keskittyy yhdessä sovelluskumppaneidensa kanssa vaativien kohteiden, erityisesti rakennustyömaiden langattomaan työaikaseurantaan sekä verottajaraportoinnin läsnäolotietojen keruuseen. Kotimaassa yhtiö on markkinajohtaja jolla on myös vahva asiakaskunta Ruotsissa.
Jokilaskenta Oy 80100 JOENSUU liikkeenjohdon konsultointi, taloushallinnon palvelut, kirjanpito ja verotus ja tilinpäätöspalvelut
JOTilipalvelu Oy 70340 KUOPIO Tilitoimistopalvelut : Kirjanpito, palkat, veroilmoitus, verotus
JS-Laskenta 33400 TAMPERE Tilitoimistopalvelut pk-yrityksille ammattitaidolla Palveluihin sisältyy perinteisten kirjanpito-, tilinpäätös- ja verotukseen liittyvien palveluiden lisäksi mm. konsernitilinpäätös-, palkanlaskenta- ja maksatuspalvelut sekä yritysten perustaminen. Täysin sähköinen kirjanpito hoituu Procountor-ohjelmistolla.
Jyrki Pekkala Asianajotoimisto Oy 00100 HELSINKI liikejurid., perhe- ja perintöoik., verotus, vahingonkorv.
Karlsson Kristian Joakim 20240 TURKU Karlsson Kristian (LAATUKOO) hoitaa puolestasi niin toimiston rutiinityöt kuin vaativatkin asiakirjojen laadinnat. Tässä esimerkkejä tehtävistä: Asiakasjärjestelmien ja tietokantojen ylläpito ja päivitys Kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestäminen Tilastojen ja raporttien koonti Asiakirjojen laadinta ja arkistointi Matkajärjestely tarjouspyynnöistä lippujen varaamiseen Yhteydenpito viranomaisiin, kuten verottajaan, eläkevakuutuslaitoksiin, Kelaan ym. Tarvitset sitten toimistoapua pieniin tai suuriin töihin, LAATUKOO hoitaa! Ota yhteyttä, niin jutellaan yrityksesi tarpeista tarkemmin! LAATUKOO Yrityspalvelut on uudenlainen, yrityksille ja yritysten päättäjille luotu palvelukokonaisuus, joka koostuu assaripalveluista, tili- ja kirjanpitopalveluista, taloushallintopalveluista sekä konsultointikokonaisuuksista. Palvelussamme henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistyy alan uusimpaan teknologiaan. Päätoimipaikkamme on Turussa, mutta palvelemme yrityksiä koko Suomen alueella. LAATUKOO Tarjoaa tilitoimiston palvelut yrityksille aina henkilökohtaisena, yrityksen tarpeiden mukaisesti räätälöitynä palveluna. Palvelussamme perinteisen kirjanpidon henkilökohtaisuus yhdistyy alan uusimpiin sähköisen taloushallinnon ohjelmiin. Päätoimipaikkamme on Turussa, mutta sähköisten taloushallintopalveluiden ansiosta pystymme palvelemaan yrityksiä koko Suomessa Rovaniemeltä Tampereelle ja Oulusta Jyväskylään. LAATUKOO tarjoaa vahvan osaamisen kaikissa tilitoimistopalveluissa. Kauttamme mm. Perinteinen kirjanpito ja sähköinen taloushallinto Tilinpäätös Veroilmoitus Palkanlaskenta Kausi-ilmoitukset Tilintarkastus Yrityksen perustaminen Soita ja kysy lisätietoja – autamme mielellämme kaikissa kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!