• Palaute
  • Yhteystiedot
  • Rekisteröidy

Liity

Ylivertainen Synergia

Synergia on Suomen Yrittäjät ry:n tuottama ja ylläpitämä  palvelu. Palvelun sisältö perustuu Suomen Yrittäjien jäsenrekisteriin. Se  esittelee ajantasaisesti yli 80 000 luotettavaa, palveluhalukasta ja -kykyistä  suomalaista yritystä elinkeinoelämän kaikilta toimialoilta, maamme jokaisesta  kunnasta, Suomen kaikilta talousalueilta.

Yritysten  väliseen liiketoimintaan, kuluttajalle ja julkishallinnolle

Synergia tarjoaa arvokkaat kontaktit yritysten väliseen liiketoimintaan,  kuluttajille sekä julkishallinnolle tuotantolaitoksista yksittäisiin  asiantuntijoihin, tavarantoimittajista agentuuriliikkeisiin, bisnespalvelujen  tuottajista kaupan ammattilaisiin. Synergiasta löydät yritykset, jotka  yrittäjäyhteisön jäseninä edustavat parasta laatua ja luotettavuutta.

Vapautus  hakemistomaksuista

Suomen Yrittäjien Synergia tarjoaa  jäsenyrittäjille vapautuksen erilaisista hakemistopalvelumaksuista. Jos haluat  yrityksesi Synergiaan, liity jäseneksi. Suomen yrittäjien jäsenenä saat  jäsenpalvelujen lisäksi maksuttoman näkyvyyden Synergiassa. 


Palvelun käyttö

Palvelun käyttäjä voi etsiä Yrityshaun sivuilta Suomen Yrittäjien  jäsenyrityksiä maantieteellisen sijainnin, toimialan tai vapaan sanahaun  perusteella. Maantieteellinen sijainti perustuu Suomen Yrittäjien  jäsenrekisterissä käytettyyn aluejärjestö- ja paikallisyhdistysluokitukseen ja  toimiala TOL2008-luokitukseen.

Yritysten tiedot

Yrityshaussa yrityksistä näytetään seuraavat tiedot: yrityksen nimi, osoite,  puhelin-, matkapuhelin- ja faksinumerot, sähköposti- ja www-osoitteet, yrityksen  kokoluokka, toimialaselite sekä sijainti kartalla. Yritysten tiedot esitetään  palvelussa sellaisina kuin ne on ilmoitettu Suomen Yrittäjien  jäsenrekisteriin.

Päivitä jäsentietosi ajan tasalle

Jotta tietomme yrityksestäsi olisivat  ajantasalla, voit päivittää niitä jäsenrekisteritietojen  muutoslomakkeella. Kirjaudu palveluun jäsennumerolla sekä y-tunnuksella.  Tiedot päivitetään ensin jäsenrekisteriin, josta ne siirretään hakemistopalvelun  sivuille päivittäin. Tietojen päivitys kestää 1–3 päivää. Tiedot voi muuttaa  myös täyttämällä palvelun palautelomakkeen.  Muistathan ilmoittaa samalla myös jäsennumerosi.

Käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut

Palvelun käyttäjä on velvollinen käyttämään palvelua lain, asetusten ja hyvän  tavan mukaisesti.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun käytöstä tai  virheistä käyttäjälle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista.  Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa välittömästä, välillisestä tai  seurannaisvahingosta, joka on johtunut tai jonka väitetään johtuneen sivuston  sisältämän tiedon käyttämisestä tai siitä, ettei tieto ole ollut käytettävissä.

Palveluntarjoaja ei takaa, että sivuston sisältämä tieto, kuten teksti, kuva,  graafinen tiedosto tai linkki, on käytettävissä, oikeansisältöinen tai  täydellinen.

Yhteystiedot:

Suomen Yrittäjät ry / Suomen Yrittäjien  Sypoint Oy
PL 999
00101 Helsinki
p. 09 229 221
toimisto@yrittajat.fi
www.yrittajat.fi

viestintäassistentti Leena
Niemimäki
leena.niemimaki@yrittajat.fi
p.  09 229 228 21

Jäsenrekisteriasioissa jäseniä palvelee oma  aluejärjestö:

Rekisteröidy ja verkostoidu toisten yrittäjien kanssa!